Öl med skyhöga betyg
Öl med skyhöga betyg

Öl med skyhöga betyg

Det finns tusentals ölsorter i hela världen, ölsorter och bryggerier som tävlar om den bästa smaken och de mest lojala kunderna. Var den bästa ölen finns är helt och hållet en smaksak och de flesta öl-länder som brygger känd öl är säkert på det klara med att deras öl är den bästa. Men om vi ser på detta helt neutralt, vilket land sticker då ut mer än andra? Eller rättare sagt vilken öl sticker ut lite mer?

Rodenbach Caractère Rouge

Nyligen lanserades Rodenbach Caractère Rouge, en öl som har vunnit flera priser och utmärkelser. Det är en lätt syrlig öl från Belgien, ett av de stora öl-länderna. Många som är riktiga ölfantaster har valt ut Rodenbach Caractère Rouge som absolut bästa ölet för tillfället. Men kanske det hinner ändra på sig när nya sorter kommer ut.

Wild Beer

Storbritannien har länge varit ett land att räkna med vad gäller att brygga öl. Fatöl har ersatts med craft beer till stor del och en av de små mikrobryggerierna som producerar en av världens godaste ölsorter heter Wild Beer. Den kan verka som en öl som dricks främst av universitetsstuderande men smaken är bättre än förpackningen. Prova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *